OETELDONK

Elk jaar is er een ontwerp-wedstrijd van de Oeteldonkse Club, de carnavalsclub van ‘s-Hertogenbosch. Vanaf 2015 doe ik hieraan mee. Ik heb alle volgende jaren mee gedaan.

Deze stijl is een losse stijl en hoeft allemaal niet aan regels te voldoen, dus mijn creativiteit is het enige wat me tegenhoudt. Inmiddels moet je je wel houden aan 8 kleuren. Ik vind dit een van de leukste dingen om te doen in het carnavalsjaar en probeer mijn embleem elk jaar geborduurd.

In alle jaren is mijn embleem het niet gekozen door de Oeteldonkse Club, helaas. In 2021 (voor het jaar 2022) kwam ik wel erg dichtbij; ik was namelijk genomineerd en zat dus in de top 3. Daarnaast is het embleem van 2016 (de’s echt Bosch) is wel door Cafe TweeKeerBellen uitgekozen, door middel van hun wedstrijd, als embleem van het jaar. Stadscaf√© de Basiliek heeft het embleem van 2018 (van keinds af aon) gekozen voor hun ‘pinneke’.

Daarnaast heb ik nog een aantal losse emblemen gemaakt voor groepen, carnavals verenigingen en bedrijven. Waaronder de BavaRia’s en HelloBier.

OPDRACHTGEVEROeteldonkse Club (OC), BavaRia's en Hello Bier
CATEGORIEIllustratie